Boulevardier… μαζί με Soba noodles

Χρόνος: 5′

Υλικά

30 gr. Campari

30 gr. sweet vermouth

40 gr. Whisky

1 twist pink grapefruit (φλούδα γκρέιπφρουτ)

Πάγο*

Βάζουμε ολα τα υλικα στο αγαπημένο μας ποτήρι, ανακατεύουμε ελαφρά, παίρνουμε τη φλούδα και τη στρίβουμε με το χέρι μας, να βγάλει τα αρώματά της και μετά τη βάζουμε μέσα στο ποτήρι. Προσθέτουμε παγο*

*Super tip:  Η έκφραση «on the rocks»


Οι καλύτερες πληροφορίες που μπόρεσα να βρω, μας πάνε πίσω στη δεκαετία του 1940.
Οι Σκωτσέζοι χρησιμοποιούσαν για την ψύξη του whiskey τους… κρύες πέτρες από το ποτάμι αλλά και πελεκημένα βραχάκια, απο τους βράχους που ακουμπούσαν το παγωμένο τρεχούμενο νερο των ποταμών.
Μια τέλεια ιδέα λοιπόν είναι μικρές πέτρες παγωμένες στην κατάψυξη, και από εκεί στο ποτό σας. Έτσι δεν θα νερώσει ΠΟΤΕ!!!
Enjoy it!!! 😉
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *